Mabs Comp Travel Svart


Resestrumpa från Mabs i svartaste svart. Tunna, snygga svarta kompressionsstrumpor perfekta för långa flygresor. Strumporna hjälper till att öka cirkulationen i benen vid mycket stillasittande.

Perfekt till kostymbyxor eller liknande. De här stödstrumporna ser ut precis som vilka andra svarta tunna strumpor som helst, det är bara du som kommer veta att de också ger en kraftigt förbättrad blodcirkulation i dina ben. Ur förebyggande syfte bör egentligen alla använda en kompressionsstrumpa eller stödstrumpa vid långa resor. Testa, du kommer inte att bli besviken.

Har du sökt efter ett par varma, knähöga kompressionsstrumpor i färgen svart? Kanske vill du dessutom att de ska vara mjuka och sköna för att förebygga kanter och skavsår? Eller så har aldrig ens hört talas om fördelarna ett par stödstrumpor ger dig. Oavsett vilket vill vi presentera Mabs Travel Knee för dig. Klass 1- kompressionsstrumpor i 56% bomull.

Stödstrumpor hjälper dig med att förbättra blodcirkulationen vilket bland annat leder till att fötter och ben får stöd och att åderbråck och blodproppar förebyggs. Dessa komponenter bildar tillsammans det ultimata receptet för ett par välmående ben.

För att veta vilken storlek just Du behöver finns det tre mått att utgå ifrån:
- Skostorlek
- Omkrets runt ankeln där den är som smalast
- Omkrets kring vaden där den är som bredast
För bästa resultat tas måtten på morgonen när du vaknat. Detta för att fötterna och benen ännu inte hunnit svullnat då. Vi vill även påminna dig om att inte vika ner strumpkanten eftersom att tryckfördelningen då blir felaktigt vilket i sin tur leder till effekten av strumporna minimeras. 

Material: 56% Bomull, 26% Dryarn, 10% Polyamid och 8% Elastan

155 kr