Barnstrumpor från Disney

Är ditt barn en seriefigursfantast? Då har vi strumporna till henne/honom! Här hittar du våra coolaste barnstrumpor med kända seriefigurer från både Disney, Universal Pictures och Marvel. Vilken blir ditt barns favorit?

4 för 3 gäller alla strumpor i den här kategorin. Du kan välja fritt mellan olika mönster och rabatten dras automatiskt av när du kommer till kassan.

Minioner, Spindelmannen eller Musse Pigg. Välj barnstrumpor av hög kvalitet med olika kända seriehjälte-motiv här. Varför inte olika för veckans alla dagar?


Disneys fantastiska sagovärldar har förtrollat människor i åratal. Redan år 1923 grundades The Walt Disney Company. Företagsmärket i form av en figur med stora runda öron kom sedan att bli den berömda Musse Pigg. Sedan starten har det producerats en ny Disneyfilm varje år. Cars 3 är den senaste men långt ifrån den sista!
Marvel grundades år 1939 och är ett amerikanskt serieföretag. Härifrån härstammar många av de klassiska superhjältarna som än idag är populära bland såväl barn som vuxna. Spider-man, Ironman och Hulken är bara några av dem!
Universal Pictures är ett amerikanskt filmbolag baserat i Los Angeles. Bolaget producerar rullar i många olika genrer och har sedan starten växt från att ha satsat på lågbudgetfilm till filmer för mångmiljonbelopp. En av dem är Dumma mej (Despicable me) som rankar 7,7 på IMDb och visats i biosalonger världen över!